Friday, May 1, 2009

selamat hari pekerja!

alhamdulilah hari ini saya dberi PH meaning i dont have to do OT.
wpun lumayan OT nya tp kadang duit bkn segala.
i need some rest.
so today mmg heaven la bermalas-malasan depan pc n tv.
bosan tgk tv, tgk youtube plak dan begitulah seterusnya.
currently tgh syok dengar lagu like a song by lenka.
serious sangat menyentuh hati dan perasaan.

awl pagi td selepas subuh, my parents dah mulakan perjalanan ke miri bersama abg as n kak nora.
d miri ada abg n kakak ipar n anak2 buah yg kiut gilbabs menunggu kedatangan mereka.
bkn tdk mahu join tapi esok kerja n saya tdk dapat cuti sbb simpan utk pergi KK n KL..
*sigh*
takpe.next tym boleh pegi.n kali ni maybe singgah ke sarikei sebentar.
sebab?
biar hanya saya yg tahu ;P
mereka hanya akan balik hari isnin.
so rumah mmg kosong.
nasib baik saya anak yg baik dan amanah serta mahmudah.
tapi teringin juga utk menganjurkan party bujang utk kwn2.haha.
in ur dreams la fieza.

since gaji dan masok n cuti pulak, maka diisytiharkan hari ini utk berjimba.
ptg akan tgk wayang cerita wolverine n mlm pula akan ada mkn2 d tpt mewah.
peh.ayat tak boleh blah.

so have a nice day to everyone.

projek cuppies n kek akan menyusul.
wait for next next next entries ya.

love u.
eh tetiba. :P

12 comments:

MusicSeeker said...

hehe.. kmk pun org pj juak .. pg la ke web kmk kat www.mtv.tl.my

Su iJamm said...

yeah..!! juh kita beparty... di ayam penyet.

MAMI_FARIS..... said...

mek tauk kenak ktk nk ke sarikei...hehehehe.... za, heaven keja d hari pekerja tok koh.. system hang! d ulang... SYSTEM HANG!!! mek org bjimba sambil sedekah duit d hopoh sambil jln2 cuti mata...

Mdm.Nyza said...

za, x best la cita wolverine!!!! boring~~~~

f.i.e.z.a said...

musicseeker,
hye there..thanx for dropping by.ok lak mek singgah aa.. :)

f.i.e.z.a said...

su ijamm,
hehhe..ktk ya bkn ajak menaa pun.huhu..

f.i.e.z.a said...

mami faris,
hahhaha..mun tauk senyap2 jak la..lom kompom.haha.
mun tauk hang bagus keja jak ritok.ada wak 100 lam poket jong bln.hehe

f.i.e.z.a said...

mdm nyza,
sik best ka?kmk enjoy ada jak cita ya.ngantok pun kmk sik.biasalah selera urg sik sama nak za oo..
for me nang best!hehe

Ida Athanazir said...

belum nak tengok cita ya gik, mcm mcm komennya. Ada kata bagus, ada kata boring...

f.i.e.z.a said...

kak ida,
for me cita ya nang best ko..byk aksi..sik tauk la org lain gnei.beli jak dvd nya..hehe

n i e z a said...

singgah di sarikei & x balit2 ke kuching gik. ehems. ;p

aok eh su ijam, mun ngajak pegi sia pdh la mena, mek mok ekot juak. ;)

best ada wolverine marek. for those yg x nangga xmen 1,2 & 3 nya for sure x paham & akan mdh x best. my favourite part is pelok2 dpn rmh. oh oh..

f.i.e.z.a said...

nieza,
aok eh su ijam ngajak2 ayam ajak..huhu..
cita ya nang best oo.kmk paling suka part bebunoh masa depan sekali ya.nang hebat..
kakya cgek gik.part cannya bercerita hal bulan ya eh.oh oh..
boh lupak ambik mek balit keja oiii..