Wednesday, May 6, 2009

emptiness kills!

abaikan tajuk yg emmm emo.

hari ni pas balik keja,mndi2 mekap2 lawa2,i went to boulevard w my fren, norhas.
umah dia ni jauh betol.nun d batu kawa..
dari PJ ni nak ke sana takes about 20-30mins drive la..
tapi dah mmg xde org lain nak temankan, so harusla gigih ke sana amik dia dulu..
tingat zaman aku lom keja..
norhas ni la yg rajin dtg umah bawak aku jln..now my turn plak.hehe..

i went to this shop*rahsia*.hahha sbb nak beli pressie for mbok yg menang kontes.
xde laaa best sangat hadiah dia tp at least ada la..
cute!hehehe..
n sempat beli choc for danny yg bday esok..
dia bday 7583..meaning lagi 2bln aku akan menginjak ke angka 26..
hopefully masa tu dah tak single..
waaahhh semangat!hehe

pas beli itu ini, lepak minum jap kat ipoh kopitiam..
ada sorang waiter ni kan, aku rasa mmg bkn malaysian la..
even dia ckp melayu pun entah hape aku x paham..
bangladeshi or myanmar kot..

then pas borak2 anta norhas balik dlm kol 845 camtu..
sampai umah kol 910 gitu then kuwa balik amik fatin balik tuition..
penat.yes saya penat.
tapi ngadap pc ni sepanjang mlm x pulak penatkan.
heran..

nite2 u all.

6 comments:

n i e z a said...

cis, ku pk jak pahal tek. terpesong jaoh kali jak tajuk entry tok dari isik sebenar. bila gik kita duak nak klua nangga pasa tok? depressing da jak diam umah jak eh. huhu..

myra said...

hahaha. lucu na jak ktk fieza. nang jaoh menyimpang la.

Su iJamm said...

Wat?? Pas ktk minum2 ya, ktk nganta waiter foreigner ya balit?

f.i.e.z.a said...

nieza,
ri sabtu ta jln deng aaa..
kmk depress juak tok..g ayam penyet best.dapat nemu jejaka idaman.mun nya ada la. ;P

f.i.e.z.a said...

myra,
hehhe.mek nang suka ko molah tajuk gya.actually dats what i truly feels p malas mok elaborate.cita hal lain jak.

f.i.e.z.a said...

su ijamm,
ish ktk..x la mek gago embak nya pulang.mun ensem berbela juak.yerr bunyi ku berani.haha