Monday, May 18, 2009

randomness

right now kan, kenak rasa cam susah cayak ngan org oo?
esp guys la..
its not dat nok madah aku tok rami org ngaco..
sik ada ok..
just emm bila ada org mok kenal nak, mesti alu cam "mena ndak nya tok ka?"
gya bah..
paham sik?

maybe tegal dah salu gilak kenak ngan jenis pebulak besar nendak nya saiko alu nak oo..
last sekali aku bercan n cayak ngan org laki, last 9months.
rasa sik cayak dah single selamak ya koh..
salu paling lamak pun 3bln.haha
n aku sik gago pun mok carik can dlm masa terdekat..
yah bunyi cam senang jak dapat can.
cek dikpun lok.

bah, its monday tomorrow.
mesti rami sik suka monday.
for me sama jak nya..keja cam ai tok xda beza.
everyday is monday.
*sigh*
eh sik boleh gya..org lain bermati-matian mintak keja..
keja mesti ikhlas, sabar n jujur baruk berkat gaji..
mena sik kwn2..

so its time for me to sleep n dream big..
jmpa gik esok utk nxt update.
ada entry tertangguh..kelak2 ku cita aa..

p/s: kat cluster dah xpat online dah.masa break jak dapat mukak kejap k reply komen tak urg..sangat2 bosan lately.nasib pat main game.ya pun tapok2.hahha..

bah.nite.sleep tight!

8 comments:

Farah said...

paham paham. but sometimes we need give chances to ppl..

entah lerrr. ati lom tebukak gik tok.

malas log in!

[h]einsen said...

ktk sebagai ompuan nang berhak juak mok sentiasa berwaspada..it's a normal thing..

Ivy Metaga said...

hmmm.....sik apa, pasti akan temu juak the right person one day..=)

juzz said...

SIK SUMA ORG SAMA NAK?;)

AmirFX said...

Aku setuju ngn heinsen... Mun sik giya senang2 sidak nak mijak palak kelak... Its never too late...

eMBuN_mALaM said...

lebih bgs kita pompuan ada perangei xcayak ngn org laki... sbb zmn skrg susah mena mok cayak sapa2 bah...tp once in awhile u should gv it a try... bcoz u never noe when ur hearts sings da love song... hik hik hik...

n i e z a said...

kmk yg x penah kenak bulak gik ada trust issue tahap dewa. susah gilak2 mok cayak org ko. mudahan jak ada sumone out there yg mena ikhlas & jujur mok ngan kita. lemah juak dah nyawa ku klua kita2 jak. lain pk org lak. haha..

f.i.e.z.a said...

farah,
sapa farah tok ooo..

heinsen,
dats y la..huk huk..

ivy,
yup for sure tp prosesnya ya kompom pjg lebar oo..yalah malas mok carik ko.hhee

juzz,
nang sik semua sama tp lom nemu nok bagus nendak camtok jak.

amirfx,
yalah..thanx

embun,
mok coba la tok.yerrr.nggala gnei.lak cerita..

nieza,
yalah tek.kmk tok dah boleh molah love story secara compilation eh.yg gemok ada, kurus ada, pndek ada, rmbut golong ada, idong besar ada.hahhaha..cilake juak.alu nganok urg dudi..