Tuesday, February 24, 2009

saya sibuk

serious byk gile calls today.
dgn ragam customers yg pelbagai bisa bikin kepala pening.
tp yg baik hati pun byk.. :)

nak jln2 la pas balik keja ni.
org lain nak rehat, aku boleh plak nak jln2 kan? hehhe..
nieza pun dah awl2 cilok my car sbb dier balik kol 330..
nanti kol 730 she'll pick me up...

now pun dah kol 610..
sejam lebeh nak blah dah..waaa best best..

eh.ok la.nak sambong keja jap.

8 comments:

Mdm.Nyza said...

bz zaa ohh... mesti ktk x sabar nunggu esok za oh... hehehe...

Audio said...

ooOoo..kitakduak konsi keta duhal ehek. No wonder laa tiap kali ada kitak, ada juak laa Nieza. Dan tiap kali ada Nieza,.. ada juak la kitak ehek

khairul onggon said...

konsi keta... hehe.. kmk penin dgn ragam stalkers watever ya hehehe..

f.i.e.z.a said...

nyza,
sik sabar oiii.harus mek ngesep.hahha

f.i.e.z.a said...

audio,
kadang jak berkongsi.malas mok kuang kuit sbb dah plan mok kuwa..suh nya jak embak balit keta mek kakya nya ngambik mek plg.mek 2 kembar bah odio.hahha

f.i.e.z.a said...

onggon,
sapa kenak stalk?ktk ada ka gya?

farah.marzuki said...

ngesep gi siney mek mok tauk!

f.i.e.z.a said...

farah,
ngesep turun keja deng.hehhe..kelak mek update cerita aa..