Wednesday, February 1, 2012

loket idaman

ok this is an auto publish entry
jam dah kol 1.21am,am ok.pagi maknanya pada yg tak tau ;P
dah nguap tah brapa kali
tapi tetap gigih nak menghapdet
layan kan saja time2 rajin ni kan
bkn salu pun

oh hari ini (selasa) is my offday
seronoknyaaa la
cam biasa i will tell my mum apa plan
so dia ajak g kedai emas wing tack kat carpenter street masa lunch hr tu
sbb nak amik my loket n ida's too

actually last dec dah g tempah
i mmg lamaaaaaaaaaaa teringin ngan loket emas yg ada nama
i got one yg my mum tempah masa dia g mesir duluuuu la
tapi tu dlm egyptian symbols
my mum tempah for semua anak2 dia
even abg2 i pun ada
wpun tak boleh pakai sbb emas kan but just simpan as kenangan :)

this is how it looks like
pic taken from google of course
yg i punya dlm box my mum simpan
lama dah tak pakai
nanti i amik pic share w u guys k

unik kan?mcm ni la rupa my pendant tu
pic from google

ok back to the sto :)

the resit bagi kat susan siap2
yg keja kat sini susan nama dia
sweet je ok
tak sombong pun

Fza
nampak sik?


i nak buat "fieza" tapi dia kata huruf i susah buat
and senang patah
lama jugak la i lukis2 dgn idea yg ada
last2 buat "fza" je la
janji za tu ada kan
susan kata kalo nama ada huruf I mmg susah sket
unless korang nak buat nama cetak atas loket bentuk love ke bulat ke segimpat ke
yg tu takpe
boleh je 

cantik this pendant dorang buat
kemas :)

muka happy and 
pipiku bak pau jln tupong

lepas seronok2 sambung cuci mata tgk gelang, rantai, cincin me n my mum pun lapar la
cepat2 g tpt mkn yg servis lajuuuuuuuuu n sedap
ke mana lagi kalau tak ke aroma cafe
within 30mins je siap mkn semua ok
gila cepat!

i ordered buttered chic with rice
and ice lemon tea
sedap!



then hantar my mum balik opis
pastu balik umah jap
tak lama lepas tu kuwa lagi ke choice supermall sebab nak beli barang sket
fatin temankan
dia teringin nak mkn zinger burger
layankan saja
sementara udak nya ni baru gaji mintak la mkn apa, no hal
;P

suka la tuuuuuuuuuu

ok itu sahaja utk cerita offday saya
salu je aku ni offday kan
ntah bila nya keja tah
hahhaa

esok pun tak keja
dats y boleh blogging till weee hours
;)

till next entry
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


3 comments:

Sue said...

kmk lmk juak ingin berisik loket nama koh. tp nk pg molah ya sik sampe2. klak molah loket nama k anak jak..hehe.. :)

f.i.e.z.a said...

sue:

sik mahal molah tok sue.sik sampei 3rat :)

ok kelak k anak oo.nama anak mek muhaimin.pjg glak nama anak mpuan jak polah ehhe

Anonymous said...

fieza hr sabtu bukakah aroma cafe ya lmk xpegi eh -sab-