Wednesday, February 8, 2012

bih-zi

it was a busy day
-_______________________-

hari yg busy
with keja yg byk takyah cita la kan
cam aku sorang pla yg ada keja kat dunia ni
haha

balik pulak mndi jap then siap2 kuwa lagi
temankan my bff g bridal
pilih pelamin, baju for sanding, outdoor shoot, gambar, kad semua2 la
mekap pun ye
all in one la kiranya
and we're one happy customer
sbb abg izan ni bagi price sangat2 reasonable
sukaaaaaaaaaaaaa!

oh siapa yg nak kawen?
korang teka la siapa
i wont reveal who she is till she get engaged tak lama lagi
sabar ye kawan2

lepas ni nak temankan pilih cincin for tunang n kahwin
and beli for barang2 hantaran
busy makkkkk!
but for her, takpe
bkn salu pun
and brp mggu je lagi tinggal before she officially called 'Puan'
sob sob
sedeh ok sbb we're like sisters
nanti tak boleh la ke sana ke mari together2 lagi
but im happy when she is happy
syukur ya Allah seru dia sampai dulu
:)

oh my i should get my sleep by now

till later k
xoxo!

1 comment:

Mama_Nabihah said...

adakah niza yg akan bertunang? hehehehe...