Sunday, February 26, 2012

gi kelas aerobik ;)

yesterday i went to aerobic class hokeyyhhhh
my colleague, kak norma sunggoh2 ajak g kelas ni
i was like emm interesting jugak sbb tak penah pun before ni
yg kat pustaka on weekends tu takyah la kira eh
hehe

kebetulan lak friday tu off
so i boleh la attend 1st session kol 6pm till 7pm
kak norma punya la beriya, d nite before kat fb chat siap ingatkan
pastu pagi call lagi
petang kol 5 kol lagi tanya datang ke tak
kalo aku tak datang ni habessslaaaaa!
hahaa

and yes, i dragged my lazy bum to join this session
gila kentang pemalas nak exercise kan


entah brp lama dah tak pakai
hahhaa

so dari umah kol 530pm anta maid balik then straight to d class
aerobics ni kat fit aerobics and dance area satok
atas ses pesona tu
senang je nak carik

i sampai 5mins lagi nak stat 
phew! :)

 sempat lagi nak snap
sungguh luas and bersih je
i like


the 1st 30mins mmg crucial
macam nak pengsan ok
i cannot tahan i stop kejap sbb nak minum air
yela kan, kata 1st time mmg la semput
tggu la kali ke lapan, tgk terer tak terer heh ;P

another 30mins tu slow dah
wpun slow ingat tak sakit ke?
peehhhhh mmg menduga jgak la routine dia
tapi i like!
mmg mandiii peloh!
menitik2!





bila dah abis je legaaaaaaaaaaa sungguh haha
in d same time sedap rasa badan
maybe sbb dah lama tak exercise kan
sekali kauu hamek g aerobic terus!
sib baekk tak pengsan

masa tgh kelas tu kan ada la this one lady masok
semua cakap she looks like me
so i was like "ya kah sama? nei adaaaa!!!"
and kak norma like "tok ku ngambik gambar juuuuu!"

sama ka sikkkkkk??

and we were like "haiihhhhh sama!"
hahhaa
nama dia nora
mmg regular dah kat sini, semua org pun kenal dia
sweet je sporting amik pic hehe

seronok je org kat kelas tu tgk gelagat kitaorg
dah la this is my 1st time kan, semua pun ramah2 je
terkikis la keseganan yg melampau itu

i will go again definitely!
and maybe join jadi member this march :)

oklah now nak tido dah
esok nak attend majlis tunang my bff
gonna upload pics
LOTS of it of course utk tatapan kwn2 yg jaoh d mata dekat d hati kami
:)

till next entry!

6 comments:

ztie said...

Ok fine. Mun sik kerana ktk dh ngeso gmbr ktk 1st ya dlk. Kmk ✗ tauk ne ktk. Sama aie. Dagu sama. Senyum sama. Eyebrow sama. Haih

daria said...

jaoh d mata dekat d ati ... amek temasok sik. :P

Faizal n Fashitah said...

Mek asa...mek kenal laa miak nok makei baju biru berspek ya..

f.i.e.z.a said...

ztie:

kan?hehehe
semua madah gya hehe

f.i.e.z.a said...

daria:

of course ktk ada juak.ktk ya jaoh tp dekat jak rasanya koh.just a tweet away hehe

f.i.e.z.a said...

bang pejal:

hahhaha sapa ya koh? ;P