Sunday, February 5, 2012

hari bahagia mas dan exzan

Salam Maulidur Rasul to all muslim readers
so far how's your sunday?

as for me, i attended a wedding today at dewan majlis islam
yg kawen tu my colleague, mas haryani
kita panggil dia mas je kat opis
ingat lagi last yr bila dia kata bln feb she'll getting married
macam lamaaaaa lagi
sekali kauuu, pejam celik jek kan
bln januari macam sepantas kilat je berlalu

pegi sekali dengan ezah and kak jalot my geng opis jugak
sampai2 tgk org dah ramai la jugak

nearly 11am, sampai la penganten
to my semenanjung readers, org swak mmg kalo majlis kawennya awal :)





kat wedding ni ada tarian, nyanyian nasyid, gamelan n silat pun ada
mmg penuh istiadat budaya melayu
even jerry kamit pun performed with his sape'
he's one of the performer last yr in the rainforest world music festival
mmg best gilaaaaaaaaaaaaaa dia perform ok!
terkasima kejap hehe


sempat amik pics ok! hehhe
seronoknyaaa

 a very beautiful dais by 'my pelamin'
sangat lawaaaa lah i like!

 me and my colleagues

ramai lagi yg dtg tapi tak sempat nak snap with all of them

 the wedding cake

 here's the bride and groom :)

di atas pelamin pulak :)

 me and kak jalot.
geng poret hahah

it was a beautifull wedding indeed
congrats to mas n hubs
semoga cinta dan kasih sayang kekal abadi

entry di akhiri dengan my pics
;P





oklah tu jeeee

now nak siap2 ada dinner tonite w ALL my besties
nieza and cinta hatinya akan belanja we all tonite at topspot
yay!

oklah.byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

1 comment:

Mbok Ema said...

semua kacak! grand! kitak kacak juak. hehehehe. manis ayu org nyerrrr