Thursday, August 19, 2010

let the pics do the talking ;)

i was browsing my photos in fb
byk pics from bb yg i tagged terus kat fb x penah lagi publish kat cni
i sungguh rajin snap pics terus upload kat fb
dats y kadang2 terus x cerita kat blog.
cam malas nak upload 2, 3 kali hehe

so td i kopipes pics kat album mobile uploads
sajaaa nak cita balik so dat blh jd kenangan kat blog ni plak.
:)
setiap pic ada cerita so i cerita satu2 la
ok x?hehe

this pic was taken on 27th may.
only few days before juzz bertukar status menjadi isteri org
pic ni masa last dinner juzz as a single lady
venue: house basaga

sejam selepas juzz akad nikah.
sangatttt laaaa happy masa ni.
very very the!
venue: umah juzz
fyi, juzz dah sihat sekarang alhamdulilah.
nanti i update cita k :)

me in d gym
sajaaaa amik pic ni terus upload kat fb.
gila penat sampai terdudok kat lantai haha
gila lama dah x g gym.
pas raya sambong balik aktiviti!
veue: d gym, matang

me n my bowling team.
me-syikin-dayang-nate
pasal bowling ni mmg x update langsung sbb penat melampau.
tau2 snap pic terus upload hehe
venue: bowling alley@bdc

ni mummy saya yg vogue
hehe
masa ni baru abis keja terus lepak SR for some drinks n cakes session
venue: SR, the spring

ok pic seterusnya...

me n fatin in our new shawl n jubah
masa ni my mum n dad baru balik umrah
my mum terus bukak beg n bagi sorang satu jubah
dan dan kat ctu jugak nak try hehe
seronokkkk ok masa ni sbb semua adik beradik ada.my SIL, my nieces n nephews semua berebut2.
best!
venue: umah kamek, perumahan lamak
;P

ice kacang n mi belacan swee kang
masa ni mkn with frens on 6th june
upload kat fb n my cintahati yg masa tu belum jd kapel lagi ada komen
masa dia komen tu berbunga2 rasa hati ok
sedangkan komen pasal mi belacan pun dah suka gilaaaa
hahaha
eh dulu b4 we declared mmg salu fbing, chat n komen status masing2.
dah suka tahap gila baban laaaa tp x berani nak bgtau.hehe
sampai satu tahap dah sukaaa sangat2 sampai takut nak tgk status dia
ye la takut2 tgk2 dah in a relationship with sapa2 ke kan.
alhamdulilah rupanya saya tdk bertepuk one hand n now cinta dia milik saya :)
sukaaaaaa imbas mengimbas ni hehe

from pics we can tell a lot of stories kan
wpun dlm pic x semestinya ada pic kita didalamnya, tp momen tu mmg kita akan ingat.
sampai bila2.

nxt entry nak cita pasal sungkey dengan can tercinta n geng tersayang
till later.

xoxo!
selamat bersahur!!!

*omg, its already 2.35am.sib baek esok off.yay!


6 comments:

AmirFX said...

Lamak dah sik bedal mee belachan ehhss.. *slurpss*

Beautiful Stranger said...

kmk teringin mok mkn mee blacan..cney ada dlm posa tok bah?
huhu

Faizal n Fashitah said...

Lamak dah mek sik makan mee blacan swee kang koh. Maka harus la k sunkei ritok. Tapiii.. bukak ndak ka swee kang bulan posa tok hoh? adehh..

Amni said...

aiee... da gik cerita mee belacan kat sitok... tadik da kat entri urang lain pun cerita mee belacan. adoh!mok juak!!

Ivy Metaga said...

kawan ktk yang kawen ya..cantik =)

Anonymous said...

Hello guys,

Do you want to play solitaire online?
[url=http://sprintsolitaire.com]SprintSolitaire[/url] is the best place to play solitaire online!

With exclusive Solitaire variation like Klondike you will always enjoy the game!

Are you ready to play competitive solitaire?

Click here to [url=http://sprintsolitaire.com]play solitaire online[/url]