Tuesday, March 2, 2010

kesayangan saya

ini adalah n3 basi ye but still nak story mory
last friday kan org cuti maulidur rasul ha amik kau punya lama cita ni hehe
pas blk keja [ai OT dat day :)] terus cpat2 tuka baju
sbb dah janji ngan my abg, sil n anak2 buah kesayangan nak g jmpa kat pustaka
for senam2 n feeding the fish
ai like!

just layan pics je k
malas nak cita pjg2 :)

fatin n ukasyah

geraaammmmmmmmm ngan pipi dia ni!

lots of fish!

my SIL kak mon w waiz..

cutesy bitsy siblings

ukasyah ni kan wpun 3 thn jek tp nakalnya mak aiiii sabarrr je laa
masa tgh jogging ngan dia kena sama2 ok
x blh langsung nak ke depan dlu tgalkan dia
namapun budak kecik mana mampu nak jog sama kann
so i was like eh takpeelaaaa biarla udak dia ni jog laju sket
tapi kan ukasyah ni tanak okk
nak jugak sama2

bila i buat tak layan dia panggil "udaaaakkkkkkkkkk udaaaaaakkk tggu ucacah lok"
then still buat bodoh jekk ngan dia hehe
jog jek ke depannn x toleh blakang pun[fatin ada ngan dia sekali]
sekali dia blh menjerit okk
"udaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!"[IN A VERY HIGH PITCH]
sampaikan yg tgh jog pun berenti n pndang me sengih2 lagi
hahha segan okkk
lepas tu terus tobat nak tggalkan dia siap jln pegang tgn lagi tanak lepas dah hehe
nxt tym la udak joging k ukasyah
hehe

i love them to bits
wpun noty camana pun but still dorang la penghibur hati hehe
tu baru anak buah
kalo anak sendiri? ;)


2 comments:

Kal Jis said...

kiut miut n kacak anak buah ktk eh.. tarit pipi lok.... :P

f.i.e.z.a said...

kal jis:
kiut sangatt ooo well udaknya?hahah xda bah nang comel2 cdak tok salu jadi mangsa gomolan kmk hehe