Thursday, December 18, 2008

penyakit

good morning laling laling..
only a day without an update sudah rindu sama saya?
saya rindu juga sama kamu semuaa.hhuhu..

no no bkn saya kena penyakit ok..
tp i discover a penyakit last nite.
penyakit kenja kata org swak.lanji.gatal.miang lebeh dari keladi.
bencik.

ok let me story the mory..

i know this guy from the net..
he looks like a decent, budak-baik kinda guy..
keje kat limbang..jaohhh wwooooo dari kch..
so we started sms la..no intention nak lebeh2 la kan..
dier ade kat kch 4 days sbb ada kursus kat damai beach resort.
btw, dier ni keje g'ment..
since jaoh dari my place, xde de aku nak singgah2 bagai kan..
so i told him kalau kat town bgtau la so dat maybe boleh jmpa..
last nite he smsed me kate mlm esok(kira mlm ni la) semua yg kursus tu akan g check in hotel kat town..
dekat plak tu w my ofc..
so dier ajak jmpe..
i said ok..nanti i fetch him then g minum2 dekat2 ctu ke..
sekali he said,

'laaa ingat nak jmpa kat bilik je'

oooopppppsss...

ni aku x suke ni..seyesly..
aku punya msg langsung xde kearah godaan2, flirting2..
ape ke jadahnya aku nak flirting ngan org yg aku x kenal.
gile ape?
eh helllloooooooooooo...
dah sah2 aku ni bertudung lagi nak ajak aku g bilik....
eeeeewwwww sunggguh geli okkkkkkk...
terus aku senyap x reply.
terkedu den.

patutla tanya aku bertudung ke x.
wpun kadang2 ade gakla hari2 nakal aku x pakai tp xde la sampai naik blik strangers.
ish..sakit hati tol aku tau x..
rupa je baik tp alligator rupanya..
byk kali gak la aku dah kene tp kali ni cam my wake up call.

so i made up my mind, aku nak pencen la kenal2 org dlm net ni eg friendster, tagged n such.
let they stay in d cyberspace only..
aku x cakap smua jahat.ade jugak la yg aku kenal thru dat kekal sampai skang..
tp tulaaaa..ckup2 la ngan circle of frens yg aku dah ada skang ni..
emmmm..
my geng bloggers xpe..semua baik2.. :)

bah,nak sambung keja la...
today balik kol 8pm.huhuu.

take care u all
muah muah!!

16 comments:

[ LADYKiKi] said...

eee lonjet jauk org tek ... hhaha

take care yang..

JUZZ said...

sapa ya tek za.ewww..

f.i.e.z.a said...

kiki,

yalah.kenjet hoo..bait2 kwn ngan org kinek tok..

f.i.e.z.a said...

juzz,

kelak cita.mun tak ngga mukanya msti x cayak olah gya.

JUZZ said...

bkn miak mudak nak muja kata ktk ya ka za?

f.i.e.z.a said...

juzz,

bkn la oiii..xda tak ndiatnya tok.lak mek ngeso aa..

daria.lala said...

kimmen
kerat leley nya plis

nait jak za
mbak guntin dak bushes ya eh. nok besar ya eh

lamak neee zap zap

f.i.e.z.a said...

daria,

mun sik pun kompom ngannya yg kmk nang nait atas, msg kenjet2 mesti dah gelorat nyawa nya nggu.hahhah..tggu2 sik juak dtg2.gik asa pok.
geram atiku.

~LIZA~ said...

kena berhati2 le kalau nak kenal orang dlm internet ni especially guys.. ada aje niat lain diorang ni..

f.i.e.z.a said...

liza,

thanx for dropping by.yup mmg kena hati2..fza pun takut nak jmpe sape2dah..huhuu

mim.ya.ra.alif said...

urg kedak ya bkn ikhlas nk berkawan
be careful sis!

JUZZ said...

daria daria..suk ku ngr ko nyebut leley.ahaha

f.i.e.z.a said...

mimraalif,

aok nasib nya kenja awl.mun dah d embak mek kuar lu atang kenja camnei?hoho takot.

f.i.e.z.a said...

juzz,

kmk alu terkenang ngan ukasyah.nya nyebut bird nya leley.hehhe..

ducknezz said...

haha nasib ktk realize awal :)

f.i.e.z.a said...

ducknezz,

aok eh..org kinektok macam2 ajak ooo.. huhu