Tuesday, February 20, 2018

kata-kata kan doa

since i was a kid, i love pools
i love swimming pools to be honest
i still remember when i was at sekolah rendah in miri
depan sekolah tu ada club house
so every club house mestilah ada swimming pool kan
every time lalu mesti i akan nak toleh situ sbb nak tengok kolam

and masa tu my dad plak mmg every week akan bawak me and brothers swimming at nearest public pool
bila pindah kuching rutin tetap sama until i masuk sekolah menengah barulah tak gi swimming dah sbb dok asrama kan

but the love to swimming and the blue pools tak pernah padam
kalau pegi bercuti i akan pastikan resort or hotels tu ada pools
pastu i berangan la kat situ bestnyaaaa kalau rumah ada satu
senang nak berendam nak berenang


my memory on facebook brought me this status i wrote last 2011.
seven years ago! hahahhahaha
i memang teringin rumah ada pool uols hahahaa

and fast forward today.


amekkkk kauuuuu
mun ko sik swimming siap kauuuuu hahhahaha

actually when i first pindah to cyberjaya, my unit was at block A.
jauh sikit la nak jalan kalau nak berenang
ada satu lagi pool round shape kat depan block A tu tapi tak best sangat for me lah

tetiba tahun lepas my hubs said lets find a bigger unit which at block B
and the pool is just downstairs.
i can see it from my unit and the view is just heavenly alhamdulilah
kalau keluar lif terus nampak la pool tu tak sempat berpeluh jalan dah sampai



me and fatin lepas swim last week

so if you have a dream, keep on dreaming
it might comes true before u knew it! :D

iols nok swimming petang tok mun sik ujan lah 
i love swimming because nya sik perlu kasut sik perlu sports bra treksut tshirt nok exercise
just a nice swimsuit and a goggle im good to go!
now im trying to exercise 3 times a week. doakan semoga istiqamah u gaisssss ;P

till next update!
xoxo

5 comments:

Umie Adli said...

bestnya...mun adli maok hari2 terjun ya

f.i.e.z.a said...

dolok kmk pun pk camya kak. ari2 boleh terjun. dah diam sitok emmpphhhh k diat ajak kolam ya :P

Kakmim said...
This comment has been removed by the author.
Kakmim said...

Mun kamek... teringin nak diam apartment.. ahahaha... pelik x?
Rumah berkolam x penah teringin sbb x pandei berenang.. ahahaha
Tapi mun empunok kmk nangga ya mmg maok juak berendam ya

شركة روضة المملكة للتنظيف said...


شركة روضه المملكة
شركة تنظيف منازل بخميس مشيط
شركة تنظيف خزانات بخميس مشيط
شركة تنظيف واجهات زجاج بخميس مشيط
شركة مكافحة حشرات بخميس مشيط
شركة تنظيف مساجد بخميس مشيط