Friday, March 2, 2018

Breakfast


Day Two: Breakfast

Salam Jumaat everyone
mesti excited nak weekends dah kan?
i nak terbongkang je esok ;P

so topic for day 2 is breakfast.
i didnt take any photo of it this morning thus this googled picture
too it from garam kunyit blog


i had pulut kuning and rendang ayam for breakfast
tell you guys, kat kafe bawah ofc ni kan pilihan menu dia sampai ko pening nak makan apa
just name it semua ada dahla sedap2
siap dah ada menu kerang siap ;P
unlike kat kuching dulu kalau tak mi goreng, nasik goreng tu je lah ada
sendu kan idk why kat kch pilihan menu adalah sikit
maybe only at my former workplace tpt lain i tak tau ye heheh

so kalau jumaat memang menu agak special and this is my favourite ever
kalau lambat sket kompom abis
tapi takleh mkn selalu and portion i amik tadi pun just rasa2 je
takdelah penuh camni kan
hehehe

oklah jumpa entry esok orait!
xoxo

4 comments:

Vivian said...

Nyaman.. Di ctok ng boring menu. Di opis kmk sama.. X lari dr mee goreng. Cnun ng heavy mkn pagi oo

f.i.e.z.a said...

nakkkk. kenak gya oo maka org sinun byk jak pandei masak macam2. ya baruk pagi lom lunch menu gik. minum petang macam2 jak bubur. kmk dlok mula2 sitok san kejap kakya now sik la teruja nei hehe.
kelak ada ari mek amik gambar rupa kafe mek aa hehe

Hans said...

sedapnya
lama xmakan pulut kuning

ztie said...

Like seriously ka. Best nya cafe sinun. Kmk dh boring juak ngan kedey blkg opis kmk. Nsk goreng. Mee kolok. Sungguh nyaman. Tp mun ari2 nemu lejuk juak tekak. Ya kmk salu bekal jak dari rumah