Thursday, February 15, 2018

episode two Langkawi trip

okay im back with episode two of langkawi getaway

lepas habis shopping dalam jam 3ptg tu we went to fetch bobet at the airport
dari airport terus ke langkawi cable car
walaupun dah pegi dulu tapi nak jugak naik lagi sekali
ikutkan iols yang penakut ni mmg taknak naik dah sbb gayat
tapi all the girls semangat nak naik so naik je laaaa
bukan selalu nak naik cable car ramai2 camni kan
:)

the weather was so kind to us alhamdulilah
the view was so breathtaking
subhanallah
tak kira la brp kali naik pun i will always be amazed with the view





 yours truly yang cuak nak naik cable car ahaha
tapi kena kuatkan semangat ;P




bestfriends forever and ever.
no matter how bad the day is i will always have them to support me
they are kind persons i am so blessed to have them in my life :D








awwhhhhh looking at these pictures i cant wait to be w them again
we are planning another trip this year
ke mana belum decide lagi la tapi hahhaa

oklah dah nak balik dah ni esok cuti long weekends yayyyy!!

to my chinese readers, Happy Chinese New Year
from me to you :D

till next update k!


1 comment:

Hans said...

seronoknya pergi sana