Monday, August 7, 2017

pinky pink

since i get married and dudok sendiri i start join club makcik makcik dah
i gilaaaa collecting tupperwares
i got lots of sets already kalau kira tu ntah berapa
taknak kira lah, takut :D

kat ofc ni setiap jumaat akan ada jualan
so seronok lah boleh cuci mata kan tgk barang
and i paling suka booth tupperware
walaupun takde niat nak membeli memang i akan singgah tgk koleksi terbaru

jumaat lepas i singgah saje je tengok tengok
and i saw this set kaler pink so pretty i cannot move on
insulated servers namanya
i memang pernah google pasal ni and i mmg sukaa tp niat nak membeli tu macam lama lagi
sekali bila tgk depan mata adoi kauuu tak boleh nak lepas set tu
dah ada ada dua je i dah takot kalau habis hahahhahaa
memang auntie-auntie betol perangai

so selepas mengira tolak tambah i pejam je mata
eh duit boleh carik
ni kalau habis i menangis kat situ :D

here is my new server set
i guess pink is my new purple
:)


set sekali dengan tiga biji senduk
i love how pretty the dark pink and the light ones
so matching :)

kalau nak pakai kedap panas, this is how you do it:


gitu. hhehehhee

so sabtu tu i bangun awal semangat buat breakfast
tuna pasta for le hubs and teh o panas


matching plak with my set corelle country rose
hahaha tell you i dah masuk geng auntie-auntie dah
pantry i penuh tupperwares, corelles and corningware

kalau pinggan mmg i suka corelle sebab ringan and cantek!

okay sekian sahaja cerita perasmian insulated server kita :)
semoga semakin rajin masak hendaknya hehehe

till then!

1 comment:

Umie Sapidah said...

Yah.. Dah rasmi.. Kacak warna ya...