Wednesday, August 16, 2017

sunday in KL

on sunday me and hubs turun KL lagi
usually sangat jarang for us nak turun KL two days in a row
cyberjaya to KL is about 30-45mins via mex depending to the traffic
alhamdulilah KL is not that crowded on sunday
kalau saturday haaaa kau sampai jln tun razak dah berejammmm

my MIL nak shopping baju so ajak we all sekali
mesti my MIL missing her son so much
anak sulung katakannnn
:)

then off to lunch at manhattan fish market
amik set makan utk 4 orang


 look at the lobster yawwllssss

sedapnyaaaaaa lah
hahaha part makan memang favourite la kan ;P


with them love :)

MIL ajak pegi semua house dari sogo tu
tapi macam tak larat pulak dah sbb dah penat tawaf kat sogo 
taula sogo kan rasa macam tak pernah tak sale kot

then gi supermarket bawah tu i nak replenish some of my groceries
minyak tepung telur semua dah habis
my MIL pun beli some groceries tu like fruits for makan dlm hotel
bila sampai kaunter she paid for the whole things
oh my maluuuu sangat but rezeki jgn ditolak right? ;P
thanks a lot mak saluuuu belanja hehehe

so today dorang akan check out from frenz hotel and akan dudok di impiana KLCC till friday
jumaat ni i dah siap mintak cuti, nak temankan my MIL kat klcc plak nanti
nak carik waffle maker plak hehee

till then.
xoxo

No comments: