Wednesday, November 14, 2012

jumpa kak lea and baby adli

sempena esok nak offday ni kan, let me just update banyak2
boleh?
mesti teruja kan tetiba ai ni nak update berkali2?
hahaa

ni cita last saturday.
ada jemputan mkn doa selamat from my fav blogger, kak lea
lamaaaa dah kenal kak lea ni
dari duluuuuu nak berjmpa tp belum ada kesempatan

kebetulan jemputan tu sabtu lepas my offday plak tu
memang excited sangat nak datang
bangun pagi cam biasa nak kena pilih baju lagi
adoi yai
tudung lagi nak match kan
hahahaa
girls kan?
;P

pilihan shawl and kurung for that day :)

i bawak fatin temankan me sekali
baca balik alamat umah kak lea ni kan mmg funny
sbb apa tau, sbb umahnya dekatttt lah sangat
kalo drive less than 10mins pun sampai
like seriously

jln yg lalu umah kak lea ni i salu pakai gi keja
tak tau la kat situ rupanya 
patut la nama jalan sangat2 la familiar
ehehee

kenduri ni utk menyambut kelahiran anak kak lea, baby adli
sungguh la comel teramat
tido je dia
geram tengok
cam nak geget2!
sesuka jek kan nak geget anak org ;P


 kak lea and her precious

with me :)

congratulations kak lea and hubs for the newborn baby adli
am so happy for u 
plus, thanx for inviting me and mek happy dapat jmpa kitak akhirnya
semoga baby adli membesar menjadi anak yg soleh dan pintar :)





1 comment:

Mon MonaLea said...

tq sebab datang.dapat juak jumpa kitak