Tuesday, March 20, 2012

neb

i was at the office when i suddenly having pain in breathing
sakit dada, sendat segala2 nya lah
dah la my jobscope mmg bercakap dengan customers kan
bila ckp sket dah cam tercungap2
i was like "whats wrong with me?"
tapi i tanak layan sakit tu
i teruskan jugak keja

until i rasa cam dah tak boleh dah continue
masa tu baru jek 2 jam keja
sbb kalau continue i boleh rasa yg i akan collapse anytime
dah la shift patutnya abis kol 8mlm -.-

so better berenti
told my TL yg i need to see the doctor asap
cepat2 dia suroh i balik

so d pendekkan cerita yg agak panjang, i kena neb
this is my 1st time kena
doc said its not asthma
maybe sbb i keletihan
i keletihan?
tak perasan la plak
nak kata keja banyak, tak
keja kat umah mmg tak
emm

so i neb jek dlm 20mins camtu


lepas je abis neb, i masih rasa yg sama
tp lepas sengah jam camtu dada i macam lapang sunggoh
senang dah nak bernafas
tak sesusah macam masa kat ofc tadi

lega betul rasanya
alhamdulilah i feel better now

maybe sbb lately i tido lambat kot
itu boleh mempengaruhi ke eh?
ke i stress over things?

oh yes
i did stressed over something before ni
baru teringat
but wont blog about it
too personal :'(

maybe la kot kan

so lepas ni takyah pk n stresskan diri sendiri
think over positive things je orait

oklah

till next entry!
:)

1 comment:

Sue said...

Rindu ngan mak ktk nka? :)