Wednesday, March 7, 2012

its official that...........

i officially joined the aerobics and dance classes started yesterday!
woooohoooo! :D
hopefully i'll use the time wisely
kelas ni enjoy tau thats why i suka
sejam jek pon
lagi best dari gi gym
for me la
and i love the instructor
he's a nice man, kalau tak betul step, dia ajar
amek sukaaaa! :D

so semalam i g ngan nieza
kebetulan nieza free so we went together to fit aerobics and dance academy
kat atas ses pesona area satok
mun sik tauk juak, nya atas didi restoran
mun sik tauk juak, sama bangunan ngan grand malay restoran
mun sik tauk juak, bah sik tauk la mek nok madah agik
hahaha

the fee for whole life registered is only rm60
then for per session is only rm5 sbb dah jd member
sampai bila2 pegi pun i just bayar 5hengget jek for sejam
sejam je tak rasa pun
kalo tak member, rm8 every session
and class ada 2 session
1st is at 6pm to 7pm
2nd one 730pm to 830pm

setengah jam tu non stop ok
lagi half an hour tu dah slow sket
mmg berkati2 la peloh
menitik2
especially la yg badan comel cam saya ni kan
haaha

and masa pegi tu pehhhh yg slim2 ramainyaaaaaaa lah
siap pakai sleeveless with legging
takde tersembul2 lemak
rendah diri mak noks
haha
ye lah kan aku sorang je yg plus sized ni
eh takpelah dah hakikatnya kena face it la
eh i bukan la nak slim ke apa ok
i just nak buat some activities which is a healthy one for me
kalau badan sihat otak pun cerdas gituu

lepas abis aerobics, me n nieza went to guardian satok
dengan bepeloh2 tak abis lagi
siap guard tu tanya "kenak baju ktk basah?"
then i jwb "ohhh mek exercise tek!"
haha bangga la ko tek eksesais maka baruk 2kali pegi hhaha
eh nxt time i nak bekal tshirt extra la
boleh tukar takde la basah lencun masok keta kan

i pun pakai legging u know
ada aku kesah paha ku besar?
;P

 yarabi pipi.double chin some more
hmmphhh sapa ka mpun nya tok dudi2?tetttttttttttttttttt
see baju basah, rambut pun basah
oh rambut mek dah panjaaaaaaangggggg
i like!

org paling susah d snap 
bakal penganten mode

makseh nieza for the vaseline cherry flavor lipbalm
ya mek sayang kwn mek tok koh
sangat thoughtful
i was looking for this lipbalm and she bought it for me
makseh ayang ayangnya!

so my next class would be tomorrow
i'll try to attend 3 times a week
okla kan?

i siap dah tanda kat calendar hari apa nak pegi
so i know.senang dah takyah pk2 
esok my fren, zura will join me there
ada lah kawan hehe
kalo i gi sorang pun no hal sbb yg attend tu pun ramah2 belaka walaupun slim2
ehehe

ok lah
need my sleep now
till next entry
xoxo


3 comments:

ZSqueenbee said...

best best..i likeeee!!! teringt zaman suka teman my mom arobik kt pustaka while me joging..best!!

ZSqueenbee said...
This comment has been removed by the author.
Sue said...

Best eh..klak one sweet day ada mek join ktk org juak ;)