Friday, February 18, 2011

inner faveret!

hye readers!

am now enjoying my 2nd day off
tadi kuar jap g lunch w my mum and ida
pastu g shopping jap and my mum bought me a handbag!
nanti cita pasal lunch and handbag k hehe

so lepas shopping bag and anta my mum balik opis i g poslaju jap
sbb nak amik brg yg i beli online
ari tu dorang dah anta kat umah tp xde org yg bukak pintu so kena pick up kat poslaju ofc

nak tau i nak beli apa?
hehe
meh i cita

skang ni kan i suka pakai inner yg ada trendy sket tu
yg camni..


kat dlm blogshop yg i beli inner ni dia panggil inner qisya.
i dah beli 2kaler thru online
2 lagi beli kat kedai
tp yg online ni lagi sedap pakai
telinga x sakit n selesa sangat
plus kena w my muka yg bulat gedebab ni
and ada diamond2 sebagai penyeri.
i like!

so i order lagi last week
and here it is....

puas hati!

sapa2 nak beli shawl ke inner ke u can visit this website:


:)

till next entry y'all
xoxo!

5 comments:

monalea said...

adeh...cute kitak makei shawl gia. berkelip lagik ya...suka mek nangga eh

VIVIAN said...

deng..ktk kenak tag utk join kontest jubah best2...

VIVIAN said...

http://my270view.blogspot.com/2011/02/88-view-pretty-princess-closet-giveaway.html
link kontest ya tek..

Mama_Nabihah said...

kacak za! hehehe... on sik ari rabu tek?

f.i.e.z.a said...

kak mona:
makseh sis :)

vivian:
ada mek ngga tag ya.lak mek molah aa

nyza:
on ari rabu.kenak nya sik hehe