Monday, February 28, 2011

BB ku


this is my handphone
a blackberry curve
i love it to the max
cos i can fb with it, i can tweet, i can emails, i can update my blog and such
and i bought it w my own hard earned money
dats y sayang sangat2
wpun kadang2 org ckp alaaaaaaaaaaa curve jek!
eh BB jugak ok.ko ada?

tapi kan, ada kesah sedeh pasal BB saya ni
last friday dia cam x function dgn elok
apa yg sy tekan semua cam hang
siap kalo org call i tekan punat hijau tu pun xde makna
and kalo i tekan A dia kuwa banyak2 cam AAAAAAAAAAAAAA aa camtu la
kalo nak tekan M, dia kuwa N
tak ke seksa jiwa raga?
seyes rasa cam nak baling jek BB ni

pastu ok balik
so x kesah la kan
sekaliiiiiiiiiiiiiii dia punya trackpad pulak langsung x function
langsong ok!

inilah dia trackpad

sapa yg pakai BB paham la camana kalo trackpad ni x function
semua benda xleh bukak
sib baik punat hijau n merah tu ok
kalo x pengsan la xleh nak make n receive call

bila trackpad rosak semua benda xleh bukak
FB, twitter, email,sms, semua2 la
waaaaaaaaaaaaaa
rindu ok nak online ni

currently i have lots of notifications
ntah sapa2 la yg i anta sms dari jumaat lepas i xleh nak baca lagi ni :(

bukan xnak repair ye
last sat, i dah g kedai kat saberkas n tokey tu kata kaki trackpad tu dah patah
waaaaaaaaaaaaaaa
n dia xleh bikin dat day
kena tggu monday baru dia boleh repair
huk huk
sib baik esok(monday) i offday
boleh la anta kejap n petang tu amik

seyes rasa cam lost jek xleh nak wat papa ngan BB
melainkan making n receiving calls jek

so esok i g kedai dat day la nak repair
hopefully boleh siap esok jugak!

till then
nanite!

pics from google

3 comments:

wa khairul onggon said...

Otedah BB ktk ya.. Nokia E71 kmk minggu nun tek berolah rasa mok tikam ke kaek yahhh.. Lekak kmk try reformat boknya ok.. tp kmk kenak install apps 1 by 1 :P

AmirFX said...

OOotedah.. Beli BB baru jak... Sik pun ktk pakei nokia 6610 kedak kmk juak... Olskul pun henpon.. Lebih tenang mun makei sebab jarang berolah.. haha...

n i e z a said...

yalah lain kali boh ditukuk, ne ndak patah kakinya. haha..