Monday, June 14, 2010

How can I not love u?

Mlm td lepak depan tv w ukasyah tgk cita apa tah kat star movies.
Kemain sukaaaa dia tgk dinosaurs.
Hehe kiut okkk siap kalo nak tuka channel lain tu mmg dh x boleh la.hehe
Thn ni he turns 4 years old.
Time really flies kan
Kalo dia dh 14 mak sedara dia ni dh 37.
Woooo
Hehe

Kiutkan ukasyah ni
Geraaaammm
;)
How can udak say no to kiss kiss u
No to hug hug u?

Ok mlm ni ada small gathering kat oldtown wif friends.
Malasnyaaaaa nak drive
Ok now I can smell the ice choc paling sedap
Yummeh

Ok later darlings!

Sent from my BlackBerry® smartphone

8 comments:

Queen Bunga said...

wow. bb. hehehe.

Beautiful Stranger said...

nang kiut hoh..kedak cina eh..

Amni said...

Chubby eh! kiut lalu...

f.i.e.z.a said...

bunga:

hehe bb curve jerrr ;P

f.i.e.z.a said...

bsi:

nang cina.neneknya cina nendak cepet hehe

f.i.e.z.a said...

amni:

sapa chubby?kmk ka ukasyah?hahaa
duak2 oo..

~ mizzAmy ~ said...

comel nya dia.. budak laki kan tak suka hug2 and kiss2 dengan mak or his aunty. kononnya takut tak COOL lah kan. hahaaha....

Felicia F. Ramzi said...

lak ktk kiss anak dirik mpun. sik lamak gik k