Tuesday, October 28, 2014

preparation for my skin

today is 28th of october
two months from now, we will be on the plane heading to our honeymoon
where to?
well, will share with you soon!

for now lemme prepare for my skin
org kata kalau nak kawen kenalah jaga kulit badan ye tak?
time ni laaaa rajin nak facial, nak gi spa, nak menyental segala daki2 yg ada kat badan
macam banyak betol bunyiknya kan? hahahaa

well im one of the bride yang nak nampak glowing, bersinar2 bukan kat kulit wajah je
i nak semuaaaa licin and best dipegang and didampingi. Eh.

so last week i went to bodyshop nak beli segala mak nenek benda for my skin
seronok pulak masok sini rasa cam nak beli semuaaaaa je
macam lah murah kan kau nak beli semua
sikit2 sudehhhh

so i ended up with these products
body polish i beli terus dua tube sebab takleh nak choose nak cranberry ke strawberry
dua2 pun bau sedap, amik la dua2
then strawberry body lotion
oh bau ni sedapppp sangat siap ada cooling effect
best sapu2 kat badan rasa sejok2 gitu
beli sponge sekali and then beli lip gloss seketol
yg serum tu my mom punya


total damage done: RM179.70

sokay. bukan selaluuuu khen?
;P




1 comment:

Lynn Hamzah said...

assalamualaikum

salam perkenalan...first time jejak kaki kat sini...terus follow...

saya pun pengguna body shop juga...memang best sebab baunya wangi wangi belaka...