Monday, October 6, 2014

kasut kahwin saya

 holaaaaaaaa!

selamat hari raya korban to my readers who celebrates
aktiviti makan jek banyak these two days.
pengsan.
esok kita jogging keh!
;P

nak cita pasal kasut kawen kite
eheehehe dah jmpa dah!

last week i saja la jalan sebab dah gaji kan
takde niat pun nak membeli
pegila jalan kat plaza merdeka

jalan2 tengok and i saw a pair of heels
sangat lawaaaaaaa i love love!
i terus try and asked for my size





oh sedapppppnyaaaa heels ni bila pakai
nampak macam tggi tapi tak sangat la
sedap jek

my mom siap beli sepasang jugak but not this design
dia pun nak cantek2 katanya
baiklah mak

bila i try berkali2 and asking for my fiance's opinion and i decided to buy that cute pair
price wise? dalam rm200 plus camtu
reason being maybe the material sangat berkualiti
hathsey penah bgtau i yg kalau nak cari kasut yg selesa carik yg solenya leather
and i did
:)


taraaaaaaaaaa!
by zang toi, new york :)


cantek sangat!
sesuai betol with my wedding dress
hehehehe

oklah tu jek nak cita!
have a great week ahead
keka 4days je mggu ni ye tak?
hehehe

oklah.till then
bye!

2 comments:

Umie Sapidah said...

hai fieza, nak kawin dah ka? tahniah fieza.
lamak dah sik blogwalking ke ctok eh...

f.i.e.z.a said...

haluuu kak umie,

aok insyaAllah this coming december :D
kmk lamak juak dah sik blog but ngenang kawen tok ive to blog about it for my own remembrance kelak2
hehehe