Monday, January 23, 2012

to sky cafe

gong xi fa cai!
hopefully tahun naga ni lagi banyak "ong"
:)

tadi g lepak kat 7on7 kat area matang w sai, ezah,ida n fatin
just lepak2 minum
sekali bila tepat je kol 12midnite, mcm di medan perang ok
dum dam dummmm byi mercun!
memang meriah gilaaaa!
tapi takde pics
malas ;P

ok now nak cita pasal my saturday
baru now nak update kan

pagi2 lagi dah kuwa sbb ida mintak temankan g servis her alto kat regas motors
appointment dah la kol 830am
nice!
sikpat ngando haha
sampai2 kat sana dlm kol 850am jugak la

dekat nak 2jam jugak la tggu
lapaarrrrrrrrr ok
bila dah abis tu cepat je mintak ida drive to sky cafe
dah terbayang2 nak mkn sana hehe

sky cafe ni kat sebelah greenheights mall je
well known for their bread n pastry
termasukla western cuisines
business hour kalau tak silap dari 730am to 630pm
yes, bukak siang sahaje

ok now layan pics je orait :)

so hard to choose

 chic w rice ada, lamb blackpepper ada, salad, sandwich, spagetti, mi2 pun ada
just pilih je

 kalo nak mkn pizza, quiche, pies pun banyak

tell u, sbb byk pilihan it was hard for us to choose
like seriously
i ni kejap nak mkn tu, mkn ni eh kensel mkn yg ni lah
eh yg tu pun sedap
so how?
hahaha

last last i chose to have spagetti bolognese for my lunch

macam sikit tp cukup mengenyangkan
rm7.90

 ida with her hawaiian pizza
rm4.60

masa we all sampai tu quite ramai la jugak yg mkn and tapau
cafe ni kecik jek pun
but people love it sbb byk choice rasanya
and sedap and harga berpatutan


 with our desserts
butter bread pudding
rm3.00


semua pun sedap
licin pinggan!
hehee

definitely will come again here soon
:)

lepas lunch me n ida lepak kat umah bang as before we heading to the spring together
just tinggal jek kereta sana n g sama
senang sbb takyah drive

but i update esok la eh
banyak pics
esp pics baby alya yg comelsss to the max itu
dah ngantok niiii
hahaa

nanite dearies
xoxo

7 comments:

mELna said...

Lom sempat cuba dine di Sky Cafe..melimpas jak pernah. Tqvm for the review..dapat try kelak. Hehe

daria said...

mk suka juak sky cafe.sbb sidak pembekal pastries for MAS. yala nyam ya.

f.i.e.z.a said...

melna:

sia sikpat dine mel.tutup kol 630pm daily.for lunch on weekends boleh :)

f.i.e.z.a said...

daria:

aok mas catering.nyam oo nang sik penah boring g ctok

Mama_Nabihah said...

harus kita g sia lak zaa... hehhe...

Ewan El-Reidwan said...
This comment has been removed by the author.
Ewan El-Reidwan said...

Like kat fb, search: Skycafe MAS Awana official fanpage
http://www.facebook.com/SkycafeMasAwana