Friday, October 14, 2011

jong jong inai mak ipong rajawali

dah hujong-hujong tahun ni ramai pasangan kawen kan
byk betul kad jemputan kad rumah
nxt week my kazen kawen
dengar2 jovian mandagie jadi wedding planner
kad kawen ari tu pun from his design
pehhh bertuah nya badan
tp i tak g kot sbb keja nxt saturday
anak org ado-ado boleh la pakai wedding planner hebat camtu kan
kalo la i boleh pileh nak wedding planner siapa..
i nak rizalman :)
design dia sangat laaa cantek
dari baju sampai la deco pelamin dewan segala
agak2 brp la dia charge kan?
waahh angan2 boleh laaa

nxt month, my dear fren; oon will get married
now dia kat jepon wat phD
nxt week kitak balik nak on?
tau dia mmg baca blog ni hehe

so she asked nieza to buatkan inai
nieza ni diam2 tapi ada bakat terpendam ok
dia pandai lukiskan inai/henna
cantek jek

sebelom dia nak inaikan penganten, kenala pektis dulukan
so i was so excited to volunteer jd 'tempat' pektis
told nieza n she said boleh la
"ruang nak lukis inai pun luas"
sabar jak kamekkkkkkkkkk!
haha

before tu we googled nak design yg mana
so pileh mana bekenan n terus print :)

here it is-
btw ni i guna inai tiub yg my mum beli kat mekah masa buat umrah last yr



hasilnya!
lawa kan?

ni baru jek pektis
:)

actually the outcome tu agak kasar la
sbb tiub tu lubang tak halus

mana nak carik kat kuching ni yg tiub halus tu eh?
kalo lagi halus, mesti lagi lawa
we went to emart tp tak jmpa pun tiub tu
sbb last year masa wedding juzz, we have dat one

kata pun amatur kan mana la ada tiub2 camni
takpela nanti tanya kat kawan2
kalo tak pun nieza nak try guna pen macam org lukis henna kat bali
we'll see how la later

oklah now mau tido dah
wpun esok keja kol 1030 but stil bgn awl nak buat bekal
ape eh nak masak esok?
campak2 je la apa2 yg ada lam fridge tu
hahaha

till next entry k!
bye!


5 comments:

mMoOnN aAlLeEaA said...

pergh...jovian ya.entah berapa bayaran nya fieza. mesti kacak wedding nya kelak

Mama_Nabihah said...

shioohh jovian... nang kedabambom la klak.. hehehhe... nang terer nieza melukis inai ya za.. tantekkk... eheheh... :)

Ida BorneoLove said...

sis, coba polah halus gik, sure sweeter rupanya :)

daria said...

design ayu raudhah yer :P hihi

daria said...

za, kazen ktk yg jovian mandagie jd planner ya Dr kah? nok laki nok mpuan