Tuesday, October 4, 2011

entry weekends yg macam2 :)

hye beautiful and handsome readers!
howwa u?

dah oktober dah kan?
oh my
maseh belom kurusshhhh
camana ini? ;P

ok doky nak cita macam2 dlm satu entry ni
boleh?
so lets!

last week was hard for me
as u guys know, i kan sakit gusi sbb wisdom tooth tumboh
mula2 ingat kan ulcer but i was wrong
from isnin tu dah mula berdenyut2
paling hebat was last wednesday n thursday la
gusi bengkak!
nak tutup mulut properly pun x boleh
kena pandai2 la edjas

this is how i look hahha
kol 830 dah tido
bkn la tido tp baring kesakitan lam bilik
nak g dentist, takut! hahha


bila bgn kol 11, lapar plak
fatin tgk tv so mntak la dia temankan makan
amik nasik sket, lauk sotong sket
lapa ni ok
so dengan kompiden la nak sudukan nasik masok dlm mulut
mulut tak boleh bukak!
boleh tp sakit gila nak pengsan
waaaaaaaaaaaaaaaa
dandan meleleh leleh air mata sayu

ahhaaahha
funny betol masa tu
tp sbb lapa kan gagahkan jugak ni masok sket2
after 2sudu tak mampu dah tahan kesakitan
minum air segelas then tido
fatin plak gelak tgk
sbb i kan mana penah la makan 2 sudu jekk kannnnnnnnn
miracle happens!
hahaha
bencik!

but anyway friday alhamdulilah dah baik semua!
siap bbm juzz "juzz, gusik kamek dah kempis! badan jak lom!"
hahha gembira okkkkkkkk

nak2 plak weekends off
oh sorga!

sabtu tu me n nieza pagi2 dah g bekpes mi kolok kat sepinang sari
dah 4hari tak boleh mkn, balas dendam that day mesti mkn sedap2 sampai malam!
:)
ingat nak g city tailor tp sbb tutup, we went to the spring instead
we went shopping beli macam2
pastu g MBO tgk dream house
best gila
daniel craig was awesome!
plus body sangat yummy d situ
tak caya? maka nya tgkla
wajib tgk ni!
:)

ni pic tgh tggu nieza try baju


lepas tu we went to pizza hut for late lunch at 3pm
actually dari isnin lepas nak mkn pizza tp sbb sakit gigi so we postponed
we both teringin nak mkn pizza chunky loaded yg 10 lapis tu
sampai jugak hasrat nak mkn sabtu lepas
hehe


sedap gilaaaaaaaaaaaaaaa!
mmg thumbs up la!
kekenyangan makan
sapa penah try mkn ni?
dap kan?
rugi sapa tak try
cecehhh wah
tapi betol la tak tipu
better choose beef
mmg dap!

lepas mkn we went another round of the spring sbb nak beli mags n teringat kat ukasyah
belom bagi dia bday present lagi
so off to the parkson
beli kan dia tshirt handsome
why handsome?
sbb tshirt tu ada collar
dia tak pakai lagi pun i rasa cam eh mesti ukasyah hensem pakai ni
aaa kiranya macam tu la
ceehhhh hehe

cita sunday plak

kuwa lagikk!
ngan nieza jugak
we went to giant at tabuan sbb i nak belikan gift for my friend's baby
1st time sampai ka giant hypermarket
jgn tak tau kuching baru je ada giant
kesian tak kesian?
kalo laaaa jusco ada lagi la best
bila la eh?




kiyut kan eesya ni

eesya ni anak khay my classmate masa kat sm sains dulu
pic mak dia takde sbb mak dia tak pakai tdg
hehe

its good to catch stories w khay again
bkn senang nak jmpa even dok sama kch
terjmpa kat mana2 pun payah

done with visiting fetching up bobet plak bawak dia kuwa for dinner
we had our dinner at ipoh kopitiam
best tpt ni
tapi takde pics ye kawan2

layan je la pic cuppies yg we all beli for dessert earlier at appetit, the hills

 vanilla.red velvet.

and last but not least,
the pic of my nephews kesayangan
waiz and ukasyah!

wearing the handsome tshirt dat i bought :)
masa beli tu kan i teringat jek muka waiz
takkan la waiz tgk abg dia jek pakai yg baru tol tak?
so i belikan for both of them
the feeling seeing their smiles?
priceless! :)

ok dats it for today

esok i update pasal wedding cuzzy yg dh tertangguh tu ye
pics dlm folder mana tah malas nak carik
so till later alligator

nanite!
sleep tight! :)

1 comment:

mMoOnN aAlLeEaA said...

kamek tok tgh kembang gusik tok...adui....dgn ulser lagik ya....