Wednesday, February 6, 2013

day two. berhujan hujan ke tepian and dinner yang dap!

 continue 2nd day di kl

our trip actually to attend ima's wedding kan
tapi alang2 dah fly tu rugiiii la kalo tak jalan2 ye tak?

so jumaat tu jijah had to go to work
takleh nak hantar we all dah
tapi no prob sebab area rumah dia senang gila nak jmpa taxi

dlm kol 10 tu we went off to jalan tar
takde pics pun kat sini sebab hujaaaaannn lebat
and i didnt buy much sebab tak sedap badan
tapi tak cakap pun ngan bobet
diam2 jek sudaaahhh

then abis session kat jalan tar dlm kol 4ptg tu we took a cab for bukit bintang
my aim memang nak gi pavi
i kalau datang kl tak sah rasanya kalau tak jejak kaki kat pavi :)
nak dijadikan cerita, driver taxi tu just dropped us both dekat bb plaza
hujan lagi masa ni
so bobet ajak la beli baju ujan yg kuning tu
we jalan laju2 from bb plaza sampai la ke pavilion tu okkk

memang ramai jek org tengok tp we were like eh pedulik cam korang kenal pun kannn
;P

sampai2 jek depan pavi tu terus amik pic hehhee


bobet

 me!

us!

masa ni dah kuyup sangat dah
seluar memang dah basah hokeeyyy
tapi fun sangat!

jalan2 kejap kat dalam tu saje nak keringkan baju and seluar
then rasa laparla plak
sebab belom lunch pun lagi

so jalan2 kat area food court tu nampaklah tony roma's
terus laaaaa me usulkan cadangan nak makan kat situ sbb teringin ribs dia
bobet pun ok jeeee

jom! katanya :D
weeeeee~~~~

we ordered yg set for two tu
rm143.00++ jek
so oklah takde la mahal sangat
bukan selaluuu ye tak? ;P


 the starter. onion loaf
dap!



 apa ntah posing camni. belasah jeeee

 my lamb ribs.
sedap sangat!

 bobet's


pastu makan tak abis pun
sebab portion besar gilaaa
tapi memang sedap la
plus the drink is refillable
tak sempat air nak abis, kena refill lagi
memang kenyang air je la actually



 sempat bought something for my sayang

the cny deco
cantekkkkk


dlm kol 8 camtu we all balik dah guna monorel
jijah waited for us at the monorel station near hkl area

bukan nak balik terus ye
we all lepak lagi kat papparich
dlm kol 12am camtu baru sampai rumah

seronok!

ok esok i update pasal wedding plak k

till then!
xoxo



2 comments:

M.A.M.A said...

rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kl...

umie said...

wah..bestnya main hujan...kmk memang pantang kenak hujan..mesti akan selsema...