Sunday, June 10, 2012

to serikin


how's ur sunday so far?
lagi tggal brp jam dah monday kan
hmmppp
well its my weekends off
like i said in prev entry, today me n le family made a trip to serikin
tahun ni, ni lah my 1st trip here :)

janji ngan abg amat n her wifey, kak ita kol 7 pagi ok
5mins before kol 7 dah smpai depan umah!
semua pun belom siap lagi
yg me baru je buat bekpes
mi sedap jek pun hahaa
lepas bekpes semua mndi then baru gerak

perjalanan dari rumah kol 730am
best gerak pagi2 sebab sejok je reduuupp
dlm sejam 15mins camtu la baru sampai
ni abg amat yg drive
kalo me yg drive mauuu dekat 2jam baru sampai hehe

sampai2 je terus nak snap2
masa ni org belom ramai lagi
n cuaca pagi sedaaaappp je tak panas

 moi
teringin nak buat cam other bloggers
captioning on what they wear from head to toe
so lets!

tudung:  chantique butik, wisma hopoh
dark blue and white striped top: bontton 
dark blue jeans: dorothy perkins
black shopping bag: guess (dpt free masa beli handbag few months back)
and 


and here's fatin
masa ni tgh tggu semua yg lain buat kunjungan khas ke toilet
haha



 me and mommy

cantek2 tau barang kat cni
macam2 dorang jual
brg mostly dari jakarta

 telekung
me suka pakai yg kaler pink and purple
hehhee 

 table runner
set kusyen for living hall pun ada
meja bulat, segiempat semua ada
sumpah cantek2
lagi2 nak raya tak lama lagi kan
mak siap ajak pegi lagi hujung bulan sbb nak beli lagi for raya nanti 

how i wish i know how to play guitars

ida and me

 kak ita my dearest sil and the hubs, my 3rd bro, abg amat






 dah beli macam2 jom pulang!

i didnt buy much actually
beli baju tido batik yg sedap kainnnya
for just 18hengget
then beli inner ninja cotton 2helai
beli kerepek2 jugak 

my mum takyah cita lah.
tu pun tak puas lagi katanya
nak dtg lagi end of the month insyaAllah

dlm kol 1130 camtu we heading back to town for lunch
mula2 ingat nak singgah ke rumah hijau tp cam ramai la plak
so pegi bombay spices for their signature nasi briyani :)

 mena jak rupa mak ndiat menu
mata sik nampak katanya 



 nasik briyani kambing for me
sumpah sedap and sangat la kenyang sampai ke petang


lunch semua abg amat belanja
thank you the very much for the treat!
:)

till next entry orait
esok keja until rabu
khamis jumaat offdays
weee
3days jek keja mmg best hehe

have a productive week ahead!
bye!


1 comment:

Nurrul Mohamad said...

fiwit description baju bess you. mk pun tgh merajin dirik mok tulis apa mk pake. Tapi, mala thrifted. hmm