Sunday, November 20, 2011

my sunday 20.11.2011

today's my offday
syurgaaaaaaaaaaa betol mun sik keja ri mggu
my fav part la weh!
:)

bila dah sunday sik keja macam2 la plan dpolah
so this sunday me n nieza g breakfast kat umah juzz n aieffie
mula2 plan nya sue n bobet pun ada juak
sekali tek sue g pengilan pasya bobet d miri cos ada interview
sikhal la mek 2 nieza pun ok jak
jangan ku sorang jak ke rumah org tedah nak

dah nama org dah kawen tok nak bknnya ada masa cam mek 2 nieza mok betemu d pasar
so the best way is lepak d rumah
gik la dah ada azwa kin la busy nak
paham2 ajakla org dah ada baby

juzz prepared nasik lemak this morning
with hot nescafe
my faveret ya! :)
susah2 ajak ktk juzz hehe
n me bought some roti canai and murtabak



sambal nasik lemak juzz nang nyaman ehhhhh!
pedas pun cun2
mek sukaaaaa!
masa naep tok teringat2 jak sambal ya
gney gaya tok juzz?
hahaa

lepas breakfast apa lagik mun sik bemain ngan azwa
dah 4bln dah baby comel tok
baruk 4bln tp beratnya adoh eh singit bahu mun ngembak lamak hahhaa

awal2 bbm juzz boh berik azwa mandik dlok
sbb ingin nangga azwa mandik hehe
ya pun teruja
eranku

 kiut gilak rasa nok dgigit.
boleh juzz?
hahaa

tibalah masa utk baby azwa mandik
jom!
hehe



byk gik pics d snap
ckupla sampei ke pic nya dshampoo ajak
heheh

seronok na ngemas azwa tok
ya juak sik pandei renah
geram!

dah wangi semua baruk nya diam


 sapa sik geram ngan muka kiut camtok?
hehhe
kelak auntie pija merik geng aaa
;P


before balit ya juzz ada merik ole ole pas pulang dari bandung and jakarta last monday
makseh juzz n ap for the keychains and fridge magnet
betambah la koleksi fm saya! yay!

lepas pulang dari umah juzz n ap, mek duak nieza raon2 ke mjc
alu singgah kedei baju
alu beruja kak sigek, sigek
:)
macam2 jak design n kaler mek suka
but this one is my fav!

dari riya dah suka baju ada polka dots tp sik juak jmpa
at last!
:)

mine for less than 50 bucks!
hit like button for thousand times!
hahhaha

dats all for now yaaaa
till next entry k!

thanx for reading and for new followers; hye hye hye!
xoxo!


2 comments:

AmirFX said...

Waaaaa... Tembam ada pipinya... Sehat...

Mama_Nabihah said...

befday nabihah 3 tahun zaa..

20.november.2011