Friday, August 12, 2011

dark green

sorry for neglecting this blog for days
to new followers, thanx sbb sudi memfollow blog yg merepek ni :)
byk cita just that cam biasa la, bln puasa ni kan mood pun sendu jek

oklah nak cita pasal last sunday
my mum ajak g parkson sbb nak beli set cadar, bantal n bolster for my nenek
kan nak raya ni so semua benda pun nak baru ye tak?hhee
plus sekarang pun tgh sale gila2
so mmg berbaloi la kalo membeli

seronok jek i pilehkan
set cadar tu kaler pink
comel jek bunga2

dah alang2 tgk2 set cadar tu kan, mestilah ai nak jugekkk
rasa cam dah lama tak beli cadar baru
akemi plak ada less 80%
rugi sgt la kalo tak beli

my bed jenis divan so kena ada skirting baru lawa
skirting mmg susah nak jmpa kaler cantek2
ingat nak pileh la kaler krim ke dark choc ke tapi tiada ye
so i picked dark green for my bed's new skirting
and i matched it up with a queen size bed akemi's bedsheet
pun kaler dark green jugek

i dont know why lately cam suka betol kaler dark green ni
even my baju raya pun ada kaler ni
haihhh
tapi lawa kan kaler ni???
kan????
;P

skirting+bedsheet

will gonna use them for raya
hahaha

semangat kan bilek pun nak raya
;P
cant wait!


1 comment:

umie said...

katil pun mok raya juak..hehhe