Thursday, January 13, 2011

cheese tart!

today kan cam seronok nak g keja
ntah apesal
maybe sebab baju banyak yg dah muat
ehemssss
sukaaaaaaaaaaaaa lah kan!

mistake tak amik pic penoh ni hehhe

kat opis ni ada jual cheese tart
rasa sekali nak 88kali ok
gila sedap!

beli 4 bijik
satu dah selamat dmkn!
saje beli lebeh bawak balik umah utk share2 rasa

kadang2 ada tat buah pun sedap jugak
haih mmg dugaan tol dok opis ni
macam2 makanan ada
sedap2 lak tu

tiba2 tgh update ni nak mkn laksa johor ok
dulu my ex punya mak suka jamu me makan
n she's popular with her laksa johor
kalo dia buat mmg akan hantar satu tupperware for me to enjoy
serious i miss her cooking..

mana la nak carik laksa johor kat kuching ni kan
nak masak sendiri cam x kompiden jek
kena belaja ni
mesti!

ok la ni auto publish entry actually
kalo nak update kemain semangat terus 2 entry
pasnikan kompom senyap balik hhaaha
hopefully tak la kan.

okla nak tido dah
nanite!


3 comments:

Mama_Nabihah said...

"shedaaaapp" kata nabihah.. rindu mek ngan ktk org d cmcc za. salu mek ngenang, kita dolok work as team, susah sama susah, senang sama senang, nangis ketawa sama-sama kita merasa. now, different d tpt keja mek, susah nak cayak org... semua main tikam blakang... huhu...

Monalea said...

nyamannya cheese tart ya fieza. molah kamek teringin dah tok

~LIZA~ said...

wah baju dah bnyk muat? :D ambik la gambar penuh lain kali..