Monday, January 31, 2011

bila fieza zaza dimekapkan ;P

thanx for those yg komen pasal pb
seriously it works on me and i know it can works on u too :)
berat pun turun eventually
nanti i update lagi pasal tu k :)

masok thn baru ni cam i x update sangat kan?
bln ni x sampai 10 update pun
haih x boleh jadi ni
kena rajin2 kan diri! :)

nak cita pasal last saturday
my mum ajak join g dinner kat rajah court hotel
ada BSN's annual dinner
dah mummy ajak, pegi je la hehe
bkn me sorang jek ok.fatin, ida, ezah, sai, kak nora n abg as pun ikut sekali
meriah!
the theme for dat nite was "agogo 60's nite!"
so me yg nak g dinner ni mintak la tlg jojoe mekapkan
he's my fav MUA(make-up artist)
sapa keje tp dia buat freelance mekap2 ni
mmg lawa hasil keja dia

saturday tu keja tau so masa lunch break sejam tu la dia mekapkan
balik keja 630 tp siap mekap kol 330 ok!
gila kentang semangat! haha
ye la no choice kan
xpe la janji siap chantek for the nite! :)

mekap dlm pantry opis.siap nmpak lagi microwave kat belakang haha

hasil kerja jojoe.
i like it to the max!
masa ni x tukar baju lagi.

sampai umah kol 7 camtu terus tukar baju ikut tema
pakai baju polka dots ya'alllll ;P

lupa nak cita, my tudung was kak zu's idea, my colleague..
siap buat simpulan bunga lagi okeh haha
mmg sukaaa la kawan2 opis ni
sporting betol!

ida-me-fatin



nmpak lain kan?
sebab apa lain?
sebab tiada spek di mata saya
hahhaa
a'ah pakai konteklens

suka plak bila tgk muka x pkai spek
ingat nak pakai la konteklens for life heheh
we'll see la how k

nanite u all.
hope i update dgn lebih meriah d bln februari.
xoxo!

3 comments:

ztie said...

nampak lainlah ktk. Hehe Plah laser jak

miss Fida said...

shantek ewh..really..memang berubah dan berbeza...;)

VIVIAN said...

cantikk!! dengn bulu mata ya..wah! nang lain deng!

New Entry "[Cerita Jiwang Saya]Hikmah Itu Bukan Datang Bergolek..Tapi.."

New Entry "[Ailurophile]Rimo Dulu & Sekarang"