Monday, October 12, 2015

oktober

hai all.

just nak share yang i cant wait to pulang balik kampung this wednesday
my parents akan sampai dari jeddah setelah selesai mengerjakan haji nanti
flight dorang sampai malam..
and i plak sampai kuching pagi

oh seronoknyaa nak jmpa my mom
dah dudok jaoh ni kan sayu pulak
i never thought that i will end up staying so far from them

tapi sebab dah kawen dan husband pun keja sini kena la redha ye tak?

lama dah tak update blog ni kan now dah oktober.
pejam celik dah dekat hujong taun dah
tahun lepas masa ni tgh busy nak prepare kawen
tahun ni dah rileks sket
dah jadi bini ni kena la masak2 plak

and i now dah pandai la sket masak
masak2 simple2 macam sambal udang, sotong masak kicap, ayam kicap, ayam masak merah, ayam panggang, hehhehe
cam tak pecaya plak dah reti masak
tapi masak kari belom try lagi
soon okay!

okaylah tu je nak share.

take care yawls.

3 comments:

Miss Lili@ said...

Hope its not too late to congratulate u on ur wedding! :) that feeling of macam tak percaya dah reti masak - i so can relate! Hehehe

Umie Sapidah said...

once u get married...keterujaan nak try resepi memang akan rasa x sabar nak masak semua... so.. nang cepat la terer mun selalu masak..hehehhe

me? 9 tahun dah di KL..walaupun dok jauh dari family...tp mun difikir.. dekat jak sarawak sb naik flight pun 2 jam jak..hehehe...

Lea Ismail said...

adui fieza..lamaknya baruk update blog. diam dekat2 lom gik kita jumpa oo