Thursday, September 12, 2013

merindu kekasihku tajuk diberi

help!

i miss my boyfriend a lot!
im blogging tonight because i m not sleepy just yet
and rinduuuuu
and you know last night i tido sampai leleh2 airmata
haaa kauuu rinduuu melampau
aishhh

last time we met was last 1st sept.
he flew to kuching to see me and spend the weekends together
had a hell lots of funnnn!
walaupun kejaaapp ajek
dia sampai jumaat pagi
balik sunday malam
cam eh dah sunday dah?
waaaaaaaaaaa

actually i nak je kacau dia ni whatsapp ke apa kan
but hes currently in club med cherating lepak with his friend
he attended a meeting in kerteh earlier anyway
esok balik kl balik dah.

ptg tadi whatsapped tanya kat kerteh ada jual keropok tak?
cepat je dia jawab "ada. ptg ni i beli and post to you some"
he is such a sweetheart :D
last time kan dia gi klcc i cakap sedaaapppnyaaaa garret popcorn
kalau u datang kuching u belikan k, i said
tak sempat dia datang kuching, dia dah post kan siap2 on that day jugak kat pos opis klcc tu
dah la beli yg 1 gallon tu caramel macadamia flavor faveret siap
haaa tak ke terharu?
makan popcorn sampai pejam2 mata ni nikmat
pastu sebak sebab terharu ada orang sayang kita sampaikan layan camni sekali.
tsk
eh disayangi pun sedeh?
;P

dengan dia ni kan ive tone down my anger
takde benda pun nak marah2
dia bukan jenis control freak
i kadang cam haih sik pandei jeles ka chan kmk tok?
hahhaa
bila tanya je he said he was busy with work and doesnt have time to be jealous and checking on me always
janji taula masing2 kan
dah dapat boypren tak reti nak jeles jangan la nak buat hal plak kheennnn

and paling i suka about him kan, he's a cool man
very cool senang dibawa bincang
no matter what the topic is
and sangat caring

cant wait to share the pics with all my readers here
but i promise not to until ada jodoh kami kawen.
hehehhehe

doakan k

ok now mata dah stat ngantok
dah boleh off blog
and begelumang dalam selimut
seorang
sebelum adanya seorang lagi yg teman
eh.

ok goodnite
byeeeeeeeee

1 comment:

Uncle Lee said...

Hello Fieza, love is a many splendored thing...
and who being loved is poor....
Love doesn't make the world go round, its the ride that makes it worthwhile.
Anyway, absence makes the love grow fonder.

You take it easy, and keep a song in your heart.
Lee.