Wednesday, May 30, 2012

farewell dinner for mas


hye u all
how are u?
so far me alhamdulilah

bulan ni la paling sikit updatenya
not good
nak salu blog la lepas ni
yeaaahh as i always said
pastu sepi balik
aahhaaha

so nak cita apa i buat today
lepas keja ada farewell dinner for mas
mmg impromtu la
plan last minutes betol
balik keja terus g topspot with my geng keras d opis

farewell dinner ni utk mas
this thursday dia akan pindah ke bintulu ikut suami
sedih je dia nak tinggalkan kuching
tapi dah adat org kahwin ni kan
mesti nak berada d sisi suami, ye tak?

so me n some friends organized this special dinner treat for her
me sampai2 je dah ada ketam, butterprawn n sea cucumber soup menggu atas meja
pastu ada lagi lauk sampai
ada lagi dan lagi dan lagiiiiiiiiiiii
hahaa
macam tak abis2 ok

yg ordernya, kak norma the senior staff sbb dia dtg lagiiii awal
i tau dtg mkn jek :)



 mas, yg pakai tdg coklat


sedapnya la hai
semua pun sedap i tell u
especially ketam tu
masak butter w salted eggs
1st time i mkn ni
salu nak mkn butterprawns je kan
now tidak lagi

sumpah sedap yg teramat!

lauk yg kita order:-

sup sea cucumber
umai obor2
butterprawns
crabs in butter w salted eggs
ikan kerapu tiga rasa
sayur midin belacan
mixed vege w mushrooms
oyster eggs

semua nya hanyalah RM222.00
murah sangat la :)

lepas mkn kan kak suma teringin plak nak desserts
so layakan saja
katanya sedap icecream kat scoop ni
i tak penah try
tgk semua org beli, i pun nak jugak
hahahaa
nafsuuuuuuuuuu

 pilihan yg ada
macam2!

i pilih oat with something2
rm5 per cup kecik tu
daaappp!

just look at our happy faces! ;)




alhamdulilah mkn sedap today hehe
seronok plak kuar ngan geng opis
kalo plan awal2 kompom tak jadi
kan?

i still teringat2 kat sedapnya ketam tadi sebenanya
serious!
hahaaaa

oklah till nxt update
nanti nak cita hal my offday plak

xoxo

2 comments:

mMoOnN aAlLeEaA said...

nyaman da jak rupa eh

Nurrul Mohamad said...

za. tak da try blackpepper prawn nya? kmk lekak bapak mek ngoder alu lupak butterprawn ahaha