Monday, September 12, 2011

selamat hari raya!

hye readers

selamat hari rayaaaaaaaa!
well obviously its waaaaaaaaayyy too late to wish kan
but sokay.
raya kan sebulan?
right?
;P

oklah oklah
sorry for the lack of updates
maaf zahir dan batin yeeee
sesungguhnya saya adalah blogger yg tidakla tegar seperti thn2 lepas
but i'll try update k

lepas ni ada la update tunggang langgang tak kira raya ke berapa
janji i update as my own kenangan

bknnya i gi mana2 pun raya ni
dok umah kat kuching
raya sini sana.mkn mkn dan mkn
sampai umah dah malas
ni pun dah bersemangat nak update sbb jeles tgk blog lain semua ada pics raya
my blog senduuuuu jek
hehe

ada org rindu kewwww?
;P

my raya was alhamdulilah meriah as always
seronok kumpul with my parents,siblings, my sils and anak2 buah
being with family is the best kan?

part masak2 takde amik pics
sbb gila busy masa tu
tido kol 4 pagi bgn kol 7 then tetamu dah dtg kol 1030.
mmg hectic!

nanti i update how's my 1st raya this year

nak update pics w my handsome nephews :)
this is raya 2nd i guess

ukasyah n waiz

dorang main game ni.tangkap2 ikan
syiokkkkk ok!
hahaa

yours truly
ada org msg kata rindu nak tgk me on my blog
nah amek kauuu
haha

pics on my 1st day raya mmg banyak nak share
jap g la i update k




me.me.and me.

oklah.itu jee nak share

baru perasan i left so much stories to be told
aaa amek la kau ngelat lagi nak update
kan dah banyak benda nak share tp penat nak mengingatnya

ape eh
takpelah
ni la dulu

till next entry!

1 comment:

AmirFX said...

Selamat Raya Pijot!