Thursday, March 1, 2018

You.

Hello March!

Kejap je dah march. Where were january and february went to?
I decided to join a blog challenge where i have to update in daily basis
so today's tajuk is YOU.

so it will be about me, right?
:P

emmm where do i start ya?
i started blogging since 2008 and i found a lot of new beautiful friends from there
from blogging to FB, IG and such
but sadly i slowly not updating my blog since i guess 2013?
slow2 menghilang sbb nya adalah IG and FB
takde masa plak aku nak update semua channel
i have life too kan gituuuuu katanyaaa
but since my blogger friends semangat nak kembalikan kegemilangan zaman blogging so lets la kan.
rindu jugak zaman bukak pc habiskan sejam baca blog org pastu komen plak pehh sangat rajin masa tu kan
semua benda nak cerita

2008, i was 25 omg mudanyaaa and kalau uols rajin bolehla baca entry zaman dulu2
asyik cerita mencari jodoh jek gayanya
couple putus couple putussss
hahhaahaah

until 2012 i met my better half and we got married in 2014.
and now dah berhijrah ke cyberjaya since 2015
i cant believe how my life would end up being far from my family and friends
but im happy here living a life with my husband
thats all that matters anyway kan :)

ramai je bloggers lain yang dah berhijrah ke sini
like flo, and amni. nama pun we all dok sini tapi belum pernah lagi nak bekumpol
sebab masing2 dah kawen, ada yg dah ada anak kecik so yeah we will work it out :D

my life now is basically kerja kerja, balik rumah and cooking for husband and fatin
ohhh i tak cerita lagi pasal fatin kan hahhaha she needs a special entry for herself
panjang ceritanya nanti i share k :)


me while waiting for the erl last week
i went back to kuching for four days. sajeeee jee nak balik nak mkn mi kolok :P

so lastly here is my pic with my other half, my support system, the love of my life :)
oh its his birthday month
someone is getting older ;P


till next entry tomorrow k!

love,
fieza

5 comments:

Vivian said...

HII..thank you join photo challenge. hehe semangat!! lamak dah ow kita berblog..sik berasa.

anyway...yeah..entry for fatin..suka tga dari kecik cinonet sampe dah gorgeous kinek koh

ztie said...

Nak owh. Dari zaman semua gik bujang sampey dah ada anak oh. Yalah juak kmk dlk tegal fb insta twitte segala juakla jadi kurang blogging. Bila geng rami2 kembali tok macam bes jak hehe

Umie Adli said...

benar ya za. rindu zaman aktif berblog dolok. berejam maca blog org. tukang komen nombor satu. dari bloglah kamek kenal kitak fieza. jiran kampung sebelah. hahahah

Kakmim said...

Ingin nk berjarah umh ktk di cyber... ahahaha

شركة روضة المملكة للتنظيف said...


شركة روضه المملكة
شركة تنظيف منازل بخميس مشيط
شركة تنظيف خزانات بخميس مشيط
شركة تنظيف واجهات زجاج بخميس مشيط
شركة مكافحة حشرات بخميس مشيط
شركة تنظيف مساجد بخميس مشيط