Thursday, August 3, 2017

dolly dimsum


lupa nak cerita last saturday i gi mana
every weekends i will be excited sbb nak keluar with hubs
mesti turun KL punya
kali ni i gi klcc sbb i need to do some shopping at Marks & Spencer

before shopping tu singgah lunch dulu
since ramai je update makan kat dolly dimsum ni i teringinnnnn nak try
asyik tengok gambar kat IG je kan sapaaa tak geram :P

mula2 sampai tu kemain panjang Q but i didnt care
nak makan situ jugak
thank God the waiting time wasnt that long
dlm 15mins camtu dah dapat table :)

i suka window panel ni
lawaaaa
dolly dimsum yang i pegi ni kat Avenue K. Senang je nak carik kat G Floor je


 boleh nampak hotel baru kat sebelah. Le Apple namanya

wearing my new oops duck for the first time. oh sukaaa sangat! :)

le hubs

we ordered quite a lot really hahaha semua benda nak try
siap waiter tu kata banyak sangat order ni takut tak abis
so kita kurangkan jumlah dimsums
actually we both kalau tak abis makan boleh je tapau kan

 this one wajib order. salted eggs pau and siew mai
sedaaaappp!

 yang ni i lupa nama tapi sedap jugak



antara yang di order. prawns dumpling pun dapppppp angat!
pau blackpepper ni pun yumss
not in the pics was chinese fried rice
nampak cam sikit but kenyanggggg alhamdulilah

dimsums dia datang sikit2 tau takde lah kalau order 8, 8 terus sampai
so you have time to enjoy and feeling2 makan gitu

we ended the yummy lunch with this desserts
i forgot the names though


overall i rate my lunch session 8/10.
thanks hubs melayan keinginan isteri tersayangnya ini :)

then lepas lunch off to klcc shopping a bit
lepas tu singgah isetan punya bakery nak tapau roti
idk why kalau gi klcc wajib singgah sini

but tbh lavender punya croissants lagi sedap kot
yang ni okay okay je


this weekends we dont have plan yet nak ke mana
kadang beriya plan last2 tebongkang jugak depan tv.
oh ya nak survey beli katil lagi satu for guest room
my parents in law nak datang next week so yeah. kenalah ready ye tak?
:D

till next entry k
xoxo

No comments: