Tuesday, October 4, 2016

love from Kuantan


haluuuuuuuuuuuu uols

how was your weekends?
for me it was awesome!

i went to kuantan to see my husband whos working there
pegi sana ikut kawan hubs, qistina whos kebetulan keja kat putrajaya jugak
sabtu pagi, we all gerak dalam kol 5 pagi dia amik iols kat mirage

dlm kol 845 pagi i dah sampai depan swiss garden residences
husband is staying here till project completed
so kiranya dah takyah nak check in hotel ke apa
jimaaattt :D

dlm tghari gitu we both keluar tengok wayang kat east coast mall
cerita deepwater horizon
best sangat cita ni wajib tengok



lepas wayang we went shopping
heehe
melayan je hubs wife dia ni
ye lah dok asing kot jaoh lak tu
bkn saluuuu nak layan wife shopping kannn

beli sket2 je



masuk ms read, setel blouse sepasang
cantekkk and i muat LOL
then masok bonia niat asal nak mencuci mata
terjatoh cinta plak kat wristlet dia


tadaaaaaaaaaaaaa


cantek kannnnnnnn

yg purse i pakai pun dah 6 taun so ni kira ganti baru lah

thanks hubs!
mlm tu we all sambung2 jalan2 town kuantan
naik keta je jalannya

singgah ariani la singgah jakel la tapi tak beli apa pun saje cuci mata
lepas tu i saja tanya kuala terengganu dari sini jaoh tak?
hubs jawab dlm 2 jam lebeh je

so i ajak husband pegi esok paginya
and he agreed!

awhhhhh im sooo excited sbb lama nauuuu nak gi KT.

esok kita sambung lagi k

heheheh ok nak zuhur jap.
till next entry :D

No comments: