Tuesday, September 27, 2016

Last Sunday

hye readers tersayang!

well i have no laptop yet for now
i have my hubby's but idk why it cant be connected to the wifi at home
maybe the laptop already usang so obviously i need a new one
but not dalam masa terdekat lah
banyakkkk lagi duit nak pakai for other things
for now i just transfer pics to my email je lah then update cam biasa

rindu nak update blog ok
:D

hubs is currently working in kuantan
PJJ lagi lah nampaknya but we have no choice
hadap je la dari takde keja langsung kan

so he came back last saturday and on sunday we went to KLCC
oh i have i tell you kl ni besar banyak malls but my fav always be the same
i love KLCC, Pavilion and Bangsar Shopping Centre
u can always find me there
kadang bukan sebab nak shopping pun
just cuci mata punnnn i dah happy i tell you

kalau dekat area rumah i suka d pulze, ioi city mall and alamanda

so masa kat klcc tu sampai2 je terus lunch kat chinoz
i had lamb shank tapi tak abis, pass kat husband.
sedaaapppp
pastu we went to H&M for some tops and a sport jacket
haaaa sport jacket uols hehe

beli itu ini then done shopping cam penat
nak lepak la kejap minum2 petang with hubs
bkn saluuu nak lepak ngan dia kan
kesayangan sangat ni

so off we went to dome for some hot choc and apple pie



sedappnyaaaaaaaaaaaaaaaa
i memang sukaaa sangat dome tapi sebab harga yg tak mesra pelanggan, sekali sekala boleh la kan
kalau tgh bulan hot choc kat mamak jeeeeee :D

oh i miss my husband suddenly
cant wait to see him this friday
long weekends and i'll be at kuantan yawls

jalan2 cari makan session soon!

till then, take care everyone  :D

No comments: