Saturday, August 6, 2016

Honeymoon Dec 2014-Langkawi

 hyeeeeeeeee readers im back!

boleh tak kalau sekarang baru nak update cerita kawen cerita honeymoon? :P
tak kesah la kan i nak update everything here tak kira nak jugak walaupun dah berkurun berlalu :)
well now kat rumah dah ada laptop husband. ari tu cam tak terpiker la nak update

so here i am on saturday morning updating my blog after soooo long :)

today i nak update cerita hoenymoon we all on 29th december
i got married on 25 dec, sanding on 26th then pagi 29th dah terbang gi honeymoon

we were heading off to LANGKAWI!! :D

ive never been to langkawi before and i was so excited to go there
2 bln before kawen me and hubs dah bincang nak gi mana
nak gi overseas bajet dah ke laut so dalam msia sudeehhh haha

dlm masa 2 bln tu settled for the hotels and tickets
sbb takut sangat bajet lari yelah kan sapa dah kawen ni paham2 je lah
minggu kawen tu duit macam air mengalir pandai2 la kau bawak diri gitu

a day before terbang tu we were shocked with the news of a missing airasia plane
dah la kitorang pun mmg naik airasia
takkan tak jadi pegi kot kan
so just tawakal and bila sampai kl dari kuching tu airplane tu dah jumpa
terhempas kat laut. kesiannya :(

we all stayed for one nite kat tune hotel klia2
esoknya baru gi langkawi




 honeymooners yg dah nak masok 2 taun kawen hahahahah

we stayed at ocean residence for the first two nights
this hotel is sooooo pretty im in love!

the room. siap segala bagai la atas katil tu haha




the pool is attached to our room which the main point why we chose this place



so cosy and we both love swimming.
air takde la dalam sangat tapi okaylah
sukaaa je ponnn :)

malam tu we singgah makan kat wan thai sbb semua suggest dlm fb kena singgah situ
and so we did

the crowd. memang ramai kalau lambat kompom penoh dah.

le hubs

le me. hahaha kurus nyaaa masa ni damn it haha





kat wan thai ni semuaaaa sedap gila but the price mahal sket
kalau sekali dua boleh la
kalau tiap2 malam nak dinner sini mmg bankrap hahhaa

done hari pertama
nanti i will update more

ada lagi ke org baca blog kita eh?
well i already transferred all my pics on my iphone to laptop ni
haaa bersedialah!

i will update in daily basis
fieza is backkkkkkkkkkkkk on track people!!!!

okay till then thank you for reading!
xoxo


















2 comments:

ztie said...

aieh best nya ada attach swimming pool. open lah nak ow ? berapa bah ? maok la try munada rejeki

Umie Adli said...

ada gik bah org nunggu kitak update...